Projekty wnętrz

Biuro firmy ATKearney

Projekt: Siedziba główna ATKearney

Projektanci: Katarzyna Polus, Maciej Dębicki

Lokalizacja: Szanghaj, Chiny

Powierzchnia: 1100 metrów kwadratowych

Status projektu: Projekt koncepcyjny

ATKearney jest amerykańską firmą konsultigową, która operuje w wielu krajach na całym świecie. Ich nowe plany rozwojowe spowodowały potrzebę przenosin ich obecnego biura w nowe, prestiżowe miejsce znajdujące się w dzielnicy Pudong w Szanghaju.

Ze względu na młody wiek pracowników, zdecydowano się na zaprojektowanie biura na podstawie wywiadu z nimi. Powstało wiele ciekawych przestrzeni interaktywnych odnoszących się do znanych miejsc w Szanghaju, gdzie młodzi ludzie spotykają się po pracy i spędzają swój czas wolny.

Projekt wykonany przez PLUSspace International

Read in English



Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *