Interiors

Deloitte Shenzhen

Project: Deloitte Shenzhen branch office

Concept design team: Katarzyna Polus, Maciej Debicki

Area: 1500 sqm

Location: Shenzhen, China

Status: Concept Design

Deloitte, being one of the “coming back” customers for PLUSspace International, requested us to design their new office in Shenzhen, China.

The design was focused on underlining company culture and strong branding. Following multinational company guidelines, we created several spaces with special design features making the office special, different from others, located in surrounding cities: Guangzhou and Hongkong.

It was very important to incorporate many green, natural elements. Hence the presence of green wall in reception and planter boxes with bamboo in “check-in” areas. Pantry was designed to bring café look&feel to young employees and allow them to have breakout space detached from formal working area.

Project made by PLUSspace International

Czytaj w języku polskim