Interiors

Newsroom in Massmedio

Project: Newsroom in Massmedio project

Location: Gliwice

The most important was adequate connection between the rooms in the building for the best production line, developed on the basis of examples. In the center there are newsroom and journalists room, as a place where the information is received. Therefore, the information goes quickest way to both publishers and, in some cases, to the administration. Then, can be sent to the transmission or can be adequately interpreted in the main TV studio. Newsroom was designed as a space that allows easy flow of information and conducive to group work. Important was the visual contact with the environment and ergonomic interior for easy orientation.

Interior concept made for Massmedio project

Czytaj w języku polskim